VARMEISOLERENDE ECO
    KORKPLADER

BESKRIVELSE

Der er en stigende erkendelse af, at byggeriet skal være mere bæredygtigt, både når det gælder produktionsprocessen, materialer og anvendelse. 

Kork! Selv blandt fagfolk i byggebranchen er kork nok bedst kendt som propper - de tøndeformede dupper i vinflasker. Men kork er mere end det. Meget mere.

 

Kork er facader, isolering og design. Store plader og blokke, granulat og formbare konturer. Det kan bearbejdes, så det bliver let og luftigt til isoleringsformål, eller fast og hærdet til facader både ude og inde. Og det kan formes venligt og blødt, så det giver varme og spændende omgivelser i et interiør.

 

Hvis du er oprigtigt interesseret i "grønt" byggeri, bæredygtighed og "Cradle-to-Cradle", er kork et af de allermest rigtige produkter, du kan vælge. Et af de få byggematerialer, som afsætter et positivt miljøaftryk fra start til genbrug. Fra fødsel til ny fødsel.

Den lave varmeledningsevne (λ = 0,037 - 0,040 W / m.K) af korkpladeisolering giver høj energieffektivitet og bidrager dermed til en miljømæssig og økonomisk besparelse. Korkpladeisolerings systemet forbinder den overlegen termiske ydeevne af et EWI-system med en effektiv miljømæssig ydeevne.

PRODUKT

Korkpladeisolering er et højtydende, naturligt, bæredygtigt og diffusiontåben løsning, som kan bidrage til at reducere energiregninger og reducere CO2. Korkpladeisolering af SecilVit er lavet udelukkende af naturlig og fornyelig kork. Pladerne kan bruges alene eller som en del af Scankork certificerede ETA isolerings system, giver en dampgennemtrængelig isolering med fremragende akustisk ydeevne.

 

Ved brugen af  naturlige udvidede korkpaneler på bygningens samlede ydre, opnås en maksimal varmeisolering og betydelig akustisk isolering imens miljøet bevares. Korken leverets af Scankalk/Scankork i SecilVit korkplader og er et åndbart materiale, der er fri for kemikalier, syntetiskestoffer eller kræftfremkaldende materialer, hvilket bidrager til naturlig og bæredygtig isolering.

Scankalks varmeisolerende mørtel kan med god fordel anvendes sammen med korkpladerne for at give et andet slutresultat.  Kalken og korkgranulater i den varmeisolerende mørtel, sikrer den perfekte kompatibilitet og korrekte fastsættelse af isoleringskokpanelerne. Endelig kan der afsluttet med kork finpuds som også er, 100% naturlig hydraulisk kalkmørtel, dette giver en effektiv beskyttelse og mulighed for farvevalg på slutpudsen, samtidig med at det sikrer bygning en god åndbarhed. Alle kork produkter er beregnet til brug eksternt eller internt. Kontakt os for at diskutere den rigtige løsning til dit projekt.

ISOLERING MED OMTANKE

LEVERINGS TYPER

 • - Kork isolations plader - 100mm x 500mm x 1000mm - Pakke (3 plader per pakke = 1.5m² per pack) 

 • - Kork isolations plader  - 90mm x 500mm x 1000mm - Pakke (3 boards per pack = 1.5m² per pack) 

 • - Kork isolations plader  - 80mm x 500mm x 1000mm - Pakke (4 boards per pack = 2m² per pack) 

 • - Kork isolations plader  - 60mm x 500mm x 1000mm - Pakke (5 boards per pack = 2.5m² per pack) 

 • - Kork isolations plader  - 50mm x 500mm x 1000mm - Pakke (6 boards per pack = 3m² per pack) 

 • - Kork isolations plader  - 40mm x 500mm x 1000mm - Pakke (8 boards per pack = 4m² per pack) 

 • - Kork isolations plader  - 30mm x 500mm x 1000mm - Pakke (10 boards per pack = 5m² per pack) 

 • - Kork isolations plader  - 20mm x 500mm x 1000mm - Pakke  (15 boards per pack = 7.5m² per pack) 

 • - Kork isolations plader  - 30mm x 500mm x 1000mm - Enkel plade.

 

FORDELE VED VARMEISOLERENDE KORK PLADER 

Isolering udvendig/indvendig

Kan ikke rådne eller få svamp

Diffusions åben

Hurtig/nem anvendelse

Samme termiske ydeevne

Vandresistent CO2 Neutralt

100%Naturligt

Brandhæmmende

8 TRINS ISOLERINGS SYSTEM

 1. Bygning / mur

 2. EcoKork klæbemørtel

 3. EcoKork korkplade

 4. Ecokork fastgørelses anker

 5. EcoKork klæbemørtel

 6. EcoKork armeringsnet (160)

 7. EcoKork klæbemørtel

 8. EcoKork finpuds

​1

2

3

4

5

6

7

8

Verdens eneste certificerede ETA udelukkende basseret på naturprodukter.

PRODUKT KARAKTERISTIKA

Skodshøj 16 9530 Støvring 

TLF: 53818903

 • Facebook Social Icon
 • Google+ Social Icon